Fotorejse & Workshop med individuel undervisning i uvfoto.

Nakari Dykkerlejr, Egypten 7-14. april 2024

 

Tag med på en unik tur, hvor du kommer hjem som en bedre undervandsfotograf og med et netværk af gode fotodykkevenner.

Vi vender op og ned på hvad du kender ved en almindelig workshop.
Dette koncept tager udgangspunkt i dig og kombinerer begreber som undervisning, coaching, god tid, verdensklasse motiver og teknikhjælp på en måde som du ikke har set det før.
 
Lars Kirkegaard / FOTOGRAFIT står bag denne tur i samarbejde med tidligere Danmarksmester i uvfoto Mikkel Noe, Rejsebureauet HeyOcean, samt Dive Camp Nakari.

Og vi har vi strikket en pakke sammen, som garanterer at du flytter dig flere trin op af stigen og vi har allerede lagt ekstra baggage ind i pakkeprisen, så du har mulighed for at tage ALT dit legetøj med.
 
 
 
 

 

 

 

Selskabet er unikt.

Med på denne tur er kun dykkere med interesse for undervandsfotografering.
Der er ingen stress, men inden rejsen får du tilsendt et spørgeskema der kortlægger hvilke ting du har interesse for eller brug for at lære mere om. Vi holder også et Google Meet inden afrejse, hvor Lars gennemgår forløbet. Herefter lægger Lars og Mikkel en plan for dig, med udgangspunkt i din erfaring og løbet af ugen får du mulighed for at dygtiggøre dig.
 
Vi har ikke tænkt os at hænge på skuldrene af dig hele tiden.
Du bestemmer selv hvor meget du bruger instruktørerne. Måske har du mest lyst til at dykke i dit eget tempo og lære tingene i selskab med din makker og simpelthen bare være sammen med andre fotograferende dykkere - og på den måde hygge dig med undervandsfotograferingen.

Fordi vi tager udgangspunkt i dig, vil du se at både erfarne og helt nye undervandsfotografer deltager på samme tur. Måske har du en helt klar idé om hvad du gerne vil lære, eller også finder du ud af det - og det er så dét vi tager udgangspunkt i. Og der er tid nok til at lære. Og der er tid nok til at lære mere end det du troede du kom for. Du lærer faktisk hele tiden, blot ved at være sammen med andre undervandsfotografer.

 

Dykningen er enkel - for du er her for at lære.


Årsagen til at vi denne gang laver en tur, med udgangspunkt i en Camp er, at her dykker man når man har lyst og er klar til det. Det betyder at hvis du lige skal lege med dit kamera i 20 minutter mere for at få de sidste settings på plads, så gør du bare det.

Har du lyst til at springe et dyk over, går du ikke glip af noget. Der skal jo også være plads til at hygge og snakke, gå en tur, sove til middag, lege med billeder i Lightroom eller planlægge et dyk, hvor du skal afprøve en helt ny teknik.
 
 
 

 

 

 


 

 Det er faktisk en unik mulighed

 

Hør Lars fortælle hvordan forløbet på turen kommer til at være.
Lars har afholdt kurser og workshops i masser af år og får ofte forespørgsler på nye kurser. Men denne form for undervisning har faktisk været i støbeskeen i flere år. Det er en super mulighed, hvor man får det bedste af alle undervisningsformer:
 
 1. Du er afsted en helt uge. Der er masser af tid.
   
 2. Til forskel for en liveaboard, er der ingen bølger og stramme tidsplaner. Dykningen er enkelt og hvis man har brug for at gentage et motiv, kan man tage ud og dykke det igen, indtil billedet er i kassen!
   
 3. Vi fokuserer både på gruppeundervisning og på dig som individ. Du får både inspiration og direkte læring.
   
 4. Du er sammen med en helt flok undervandsfotografer. Vi snakker foto og dykning 24/7. (hvis du vil og orker) :-)
   
 5. Hver anden aften samler vi billeder sammen og laver fælles billed-review, hvilket er meget inspirerende og lærerigt.
   
 6. Der er masser at fællestid til at sidde og lege med billeder i redigeringsprogram. Her kan du sparre med andre fotografer og få indpiration og hjælp til værktøjerne. (vi bruger primært Adobe Lightroom ved præsentationerne)
 

 

 

 


 

 

Marsa Nakari Dykkecamp - giver fantastiske læringsmuligheder
 
 

 

 
 
Masser af undervandsmotiver og professionelle guider
Dyk ned i farverige koralrev ved vandkanten og lad dig fortrylle af smukke koraller og livlige marine væsner. Dyk med din makker eller professionelle guider, som ikke kun fører dig til Dolphin House Reef, hvor du kan svømme med delfiner, men også til andre fantastiske undervandsområder i nærheden. Uanset om du er interesseret i makrofotografi eller landskabsbilleder under vandet, kan guiderne hjælpe med at finde det perfekte spot.
 
 
Undervandsfoto i en rolig oase langt fra masseturisme
Nyd den perfekte blanding af undervisning, afslapning og unikke oplevelser. Nakari Dykkerlejr er en oase langt væk fra masseturisme, hvor ørkenens ro møder undervandsverdenens skønhed. Vores "all-inclusive" koncept sikrer, at du kan fokusere på din undervandsfotooplevelse uden bekymringer om praktiske detaljer.
3 gange om dagen serveres der en gigantisk "all you can eat" buffet og der er altid iskoldt vand, kaffe og te til rådighed.
 
 
Ubegrænset adgang til undervandsoplevelser og ørkeneventyr
Udover at udforske de fantastiske undervandsmiljøer kan du deltage i ubegrænset snorkling og dykning. Tag en pause fra undervandseventyret og oplev den omkringliggende ørken. Det dedikerede personale og guider står klar til at skabe en fantastisk atmosfære, hvor undervandsfoto bliver til livslange minder.
 
 
 
  

 

 
Dykningen
 
 

Dykningen i Nakari egner sig virkelig godt ti lat lære undervandsfotografering. Der er nemlig ikke langt fra en kreativ idé og til udførsel. Det er blot at gå ned til vandet med dit kamera og kort efter er du igang med at øve komposition, lyslægning, blænder eller lukketider.

Som udgangspunkt er alt dykning inkluderet, men det er muligt at tilkøbe dykning på de ydre rev eller tage en køretur op eller ned af kysten.


HUSREVET - Flotte koraller, rigt fiskeliv og mulighed for produktive natdyk
Husrevene omkring Nakaris bugt imponerer med deres imponerende skønhed og velbevarede tilstand. Her kan du beundre et væld af farvestrålende fisk, en mangfoldighed af robuste koraller og nyde fantastiske natdyk, hvor natlige fiskearter samles for at jage. Oplev alt fra sunde koraller og groupers til muræner, farverige revfisk, rokker, skildpadder og revhajer. Lejlighedsvis får husrevet endda besøg af nysgerrige delfiner.

Husrevet er blot et stenkast fra vandkanten, og dykning her er ubesværet og tilladt for alle. Revet skråner gradvist fra lige under overfladen og ned til cirka 40 meters dybde. Du har mulighed for at dykke fra solopgang til efter natdyk, og du bestemmer selv tidspunktet og metoden – enten ved at dykke direkte fra stranden eller lade dig sejle ud med en gummibåd. Det er så enkelt at navigere på husrevet, at du blot behøver en makker for at træde i vandet.

 

DOLPHIN HOUSE - Her er huller og huler og ofte gode muligheder for delfiner
Fra Nakari kan du nå revet Shaab Samadai, også kendt som Dolphin House, på bare cirka 30 minutters sejltur. En dagstur til dette berømte hestesko-formede rev byder ikke kun på imponerende dyk med huler og gennemsvømninger, men giver dig også mulighed for at snorkle med en flok delfiner, hvis du er heldig. Tilmelding og betaling foregår i lejren, og dagsturen inkluderer både frokost og marineparkgebyr.

 

ELPHINSTONE - med de store pelagiske dyr
Gør dig selv den tjeneste at besøge Elphinstone Reef - et verdensklasse rev, kendt især for imponerende vægdyk med store pelagiske fisk. Fra Nakari tager man nordpå og sejler ud fra søsterlejren Shagra. Elphinstone byder på møder med imponerende hajer som hammerhajer, oceaniske hvidtippede hajer, silkehajer og grå revhajer. Der er også gode chancer for at støde på delfiner, ørnerokker, napoleonsfisk, stimer af tun og barracuda samt endda mantarokker. Revet er særligt rigt på maritimt liv på grund af kraftige havstrømme, og derfor er Elphinstone forbeholdt dykkere med PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt 50 dyk.

 

DYKKETURE OP OG NED LANGS KYSTEN - mulighed for dugong og skildpadder
Dykning med lastbil fra Nakari er yderst populært, og der tilbydes to guidede dyk dagligt til forskellige steder langs kysten. Et anbefalelsesværdigt besøg er den lille bugt "Abu Dabab," hvor en søko holder til. Midt i bugten findes en sandbund med søgræs, hvor du kan støde på den fredelige søko, der er omkring 3 meter lang og har et særegent udseende. Her kan du også observere kæmpestore skildpadder, ørnerokker, guitarhajer og stimer af blæksprutter under dit dyk, som når en dybde på cirka 10-12 meter. På begge sider af bugten udstrækker sig et imponerende og intakt koralrev, der er ideelt for foto- og videofanatikere. Dette er blot et af de mange dyk, du kan opleve fra lastbilens lad. Tilmelding foregår i lejren og koster cirka 10-20 euro pr. dyk.

 
 
 
 
   


 

Accommodation

 

I Nakari Village har du 3 forskellige muligheder for overnatning:
 
Beduintelt
Dette er den originale, men samtidig også den hyggeligste overnatningsmulighed. Teltene står ved stranden og de er hyggeligt udstyret med 2 senge, behagelig belysning, elektricitet, en ventilator, et gulvtæppe og en hylde til tøj. Toilet/bade faciliteterne er fælles og er rene og pæne.
- "fra" priserne er med overnatning i beduintelt.

Tillæg for single rejsende

- Hvis du vil bo alene er der et tillæg for: Single Beduintelt: 1.000 kr.

- Single-tillægget er obligatorisk hvis ikke du booker med en makker.
  (hvis du senere finder en makker, trækker vi forskellen fra)
 


Royal Beduintelt
Teltet er basalt set det samme som beduintelt, men det er omtrent dobbet så stort og der er derfor vil du føle at der er mere luft og her er også blevet plads til et par sækkestole og et bord, samt reoler, et mini køleskab og en ventilator.
Dette telt kan desuden reserveres med en dobbeltseng i stedet for 2 enkeltsenge. 

Tillæg ved opgradering til Royal Beduintelt

- 1.600,- for opgradering til Royal Benuintellt (v/ single person)
 
- 500,- kr for opgradering til Royal Beduintelt (per person v/ 2 personer)

- Single-tillægget er obligatorisk hvis ikke du booker med en makker.
  (hvis du senere finder en makker, trækker vi forskellen fra)
 
 


Deluxe Chalet
En lidt anden overnatningsform er "Deluxe Chalets".
De er store og pæne og er med eget bad/toilet samt egen terrasse, som deles med naboen.
I et Chalet får du også aircondition og et køleskab på værelset.
Deluxe Chalet har samme indretning som teltene, men desuden et klædeskab og stole på terrassen. De er bygget med tykke vægge og kuppelformet loft.
Til forskel fra teltene ligger Chaléterne lidt tilbagetrukket fra stranden.

Tillæg ved opgradering til Deluxe Chalet
 
- 3.900,- for opgradering til Deluxe Challet (v/ single person)
 
- 2.000,- kr for opgradering til Deluxe Challet (per person v/ 2 personer)

- Single-tillægget er obligatorisk hvis ikke du booker med en makker.
  (hvis du senere finder en makker, trækker vi forskellen fra)
 

 

 
 
 

 

Pris og udgifter

 

Prisen for deltagelse incl.
 

 • Flyrejse
 • Incl baggage - og EXTRA baggagepakke
 • Dykkepakke incl unlimited diving
 • Overnatning / accommodation
 • Alle måltider mv.
 • Workshop incl personling plan & feedback


PRIS: fra 12.999,- DKKAnkomst fra Norge?
Ønsker du ikke at flyve fra Kastrup/Aarhus, men selv at købe en flybillet er dette muligt.
Ved selv at finde fly sparer I 4.000,- DKK på prisen.
Du skal bare ankomme 7/4 i Hurghada eller Marsa Alam.

Dermed kan du ankomme fra Bergen, Oslo, Stockholm eller hvor du ellers kan finde en billet fra.
 

Her er flytiderne fra/til Kastrup (også mulighed for afgang fra Aarhus)

Fra CPH:
CPH – HRG 7-4 / 2024 Nr: SM2902 Tid: 19:10 – 00:10
HRG – CPH 14-4 / 2024 Nr: SM2901 Tid: 12:55 – 18:10

Fra AAR:
AAR – HRG 7-4/24 Nr: SM2906 Tid: 18:50 – 23:55
HRG – AAR 14-4/24 Nr: SM2905 Tid: 12:20 – 17:50
 

Inkluderet specificeret:

Fly: Kastrup/Aarhus - Hurghada t/r**
- 7 nætter på ovenstående destination i delt beduinttelt
- 6 dages ubegrænset båd- og stranddykning på husrevet
- 2 guidede dyk på første dykkerdag
- Alle måltider i dykkerlejren
- Kaffe/the/vand/sodavand i dykkerlejren 
- Transfers i Egypten***
- Tanke & bly
- 2 stk indtjekket bagage (med forbehold for evt. ændringer fra flyselskabet)**
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)


Ikke inkluderet:

- Evt. indkvarterings opgradering og/eller single tillæg
- Visum
- Mad ombord på fly
- Miljø- og trykkammer gebyr (12 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Dykning på "ydre" rev & lastbilsdyk
- Forsikringer
- Uspecificerede måltider & drikkevarer (fx. kolde øl og varer fra kiosken)
- Drikkepenge (vi anbefaler ca. 70 euro/gæst)
- Evt. senere tilkomne gebyrer/fuel surcharges/tillæg/skatter som Fotografit/HeyOcean ikke har nogen kontrol over.
- Du medbringer selv undervandskamera og laptop


Beduintelt
Tillæg for single rejsende

Royal Beduintelt
Tillæg ved opgradering til Royal Beduintelt

Deluxe Chalet
Tillæg ved opgradering til Deluxe Chalet

 

**Fly kan have kortere teknisk stop i Billund/Aarhus/København.
Vi oplever mange ændringer af flyruter som er ude af vores kontrol. Vi tager derfor forbehold for at flyrute og lufthavn kan ændre sig, og ligeledes bagageregler for flyrejsen. Såfremt en ændring sker, vil vi i samarbejde med jer afsøge den bedst mulige løsning. Vi vil forsøge at undgå en merudgift, men kan desværre ikke garantere dette.

***Transfers er planlagt som gruppetransfer Hurghada - Nakari t/r. Hvis du køber rejsen uden fly inkluderer prisen stadig transfers fra Hurghada / Marsa Alam lufthavn - Nakari t/r. Der kan være en kortere ventetid i lufthavnen ved ankomst, såvel som en lidt tidligere afrejse fra Nakari, for at imødekomme forskellige flytider i samme transfers.TILMELDING VIA EMAIL 


 


Kontaktinfo til mere information om rejsen


Ved spørgsmål til fototuren kontakt Lars.

+45 - 7027 3015

info@fotografit.eu

 

Deadline for betalinger:

- ved tilmelding efter d. 12/1 betales fuldt beløb ved tilmelding.