Fotokursus Aarhus

 

UV. Fotoworkshop med Lars Kirkegaard

 

Deltag i Nordens mest gennemprøvede fotoworkshop med Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT.

 Kurset er målrettet både dig der gerne vil i gang, men også dig der har taget billeder længe, men kunne tænke dig at få lidt af teorien på plads og noget ny inspiration.Kurset er både et grundkursus - men også så meget mere...
Du kan være sikker på at blive udfordret, uanset hvilket niveau du måtte bfinde dig på.

Kurset kører henover 2 dage og er baseret på både teori, hands-on arbejde og dykning.
Vi har pt. et kursus på datoen:
 

Dato:

PT ingen planlagte datoer

>> TILMELDING TIL KURSUS (lad os høre om vi skal lave et hold)


 

Fototeori til undervandsfotografen

På kurset får du en kompakt og grundig fototeori og får ryddet ud i unoderne og vil til slut have et godt overblik over alle de elementer, som måske i langt tid har været en gåde for dig og du har en idé om hvilken retning du skal arbejde videre med fremover. 

 

Det foregår i Aarhus på FOTOGRAFIT

Vi starter med teori fredag eftermiddag klokken 17.00 på FOTOGRAFIT i Aarhus, og slutter lørdag sen eftermiddag efter at have været en tur i vandet med kameraerne og efterfølgende evalueret dem i teorilokalet. Lars vil stå for både den teoretiske undervisning og for praktisk coaching og styre dig igennem hele forløbet. Der vil være mulighed for både at se og prøve udstyr i forløbet, samt at få evalueret din konfiguration af dit udstyr.

 

 

Du lærer også at håndtere dit billedeworkflow

Lørdag aftermiddag vil der være en god gennemgang af Adobe Lightroom, så du efterfølgende bliver i stand til at redigere dine billeder. Der arbejdes i RAW formatet, hvilket er en af elementerne i kurset, samt logistik og tagging af dine billeder.

 

 

På kurset gennemgår vi:


 

 • Basal fototeknik (lys, komposition, planlægning)
   
 • Filformater / RAW / Billedelogistik
   
 • Udstyr til brug af uv. fotografering.
   
 • Gennemgang af Adobe Lightroom og brug af de mest almindelige elementer.
   
 • Tørtræning med udstyr
   
 • Evaluering af billeder


Lørdag formiddag dykkes der på et lokalt dykkested og du skal selv medbringe dykkeudstyr, uv. kamera og laptop. Vi arbejder i Lightroom, som kan hentes i gratis prøveversion på Adobe.com

 

Alt software skal være installeret, samt kamerahus og dykkeudstyr være samlet og afprøvet inden kursusstart.

Prisen på fotoworkshoppen er: 1.349,- kr.

 

Du tilmelder dig på linket herunder.


Tilmelding foregår efter "først til mølle princippet". Du modtager snarest herefter en faktura, som skal være betalt inden 3 dage, for at du kan beholde din plads. Umiddelbart inden kursusstart modtager du en deltagerliste og et spørgeskema, Spørgsskemaet skal returneres inden fremmøde.
Der arrangeres fælleskørsel til dykkestedet.
 

>>TILMELDING TIL KURSUS


 

 

 

 Testimonials fra tidligere fotoelever
 

Mark White.
Oslo
In my endeavour to take underwater photo´s, then I´d say that Lars´s course is by far the best investment!

The structure and content, along with the way it´s presented was immensely enjoyable,  and so educational, I finally started to understand the concepts and technical details behind photography.

It really gave me the foundation I needed to get started with taking real photos underwater, rather than just snapping away and hoping for the best.

Composition, Lighting, Motive are now the first things that spring to mind when turning on the camera underwater.

I cannot emphasize enough how valuable the course is, I´ll certainly be jumping at any opportunity to learn more from the great ´Obi-Wan´ of the aquatic photography world in the future.
 

 

Linda Tjøstland Stillerud.

Norge

Hadde dykket i et par år og tatt litt forskjellige emnekurs, da jeg meldte meg på fotoworkshop i Oslo. Elsker å se på alt livet i havet når jeg dykker og har ofte ønsket å kunne ta bilder.

Kurset var uhøytidelig, morsomt, inspirerende og lærerikt.
Fikk aha-opplevelse når det gjelder bruk av eksterne lyskilder.
Interessant å teste ut hvordan retningen og vinkelen lyset rammer motivet forandrer bildet.

Var også overrasket over hvor gode undervannsbilder som var mulig å få til med et forholdsvis enkelt kompaktkamera. Hadde stort utbytte av dette kurset og vil absolutt anbefale det.
 

 

Martin Praëm.
Odense
Mit mål med fotoworkshoppen var, som så mange andre at blive bedre til at tage billeder, dog havde jeg mine bekymringer om jeg var ordentligt gearet med mit lille kompakte kamera og en ekstern blitz.
 
Det viste sig at det ikke var noget problem, alle havde forskelligt udstyr stort som småt og der blev undervist på alles niveauer.
 
Teoriaftenen bød på god undervisning i emner som lys, komposition og kamera teknik.
En virkelig lærerig aften som rustede os godt til foto dykket.

Var selv rigtig glad for de billeder jeg tog, syntes virkelig der var en synlig forskel fra tidligere billeder jeg har lavet. Undervisningen i efterbehandling af billederne var super god, og det er noget jeg stadig bruger meget tid på at lege med.
 
Jeg mener at workshoppen var super god, og kan kun anbefale det til alle som vil blive bedre til at tage billeder under vandet.

 

Juhani Väihkönen.

Finland

I participated in Lars course years ago in Turku, Finland.
I really loved the insides behind the camera and the technical part of what he taught me. Not only underwater theory but also the ordinary theory for photographers.
So I really recommend participating. Loved the course.