UV. Fotoworkshop Oslo

UV. Fotoworkshop PRODYKK, OSLO

Dato:  6/5 - 8/5 - 2022

Start fredag kl 17.00

Slut søndag omkring kl 15.30

 

Pris: 2.895,- NOK

Beløbet opkræves af ProDykk,

Course given in DanishUV. Fotoworkshop med Lars Kirkegaard

Afholdes hos ProDykk, Oslo

 

Deltag i fotoworkshop med Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT. Kurset er målrettet dig, der gerne vil i gang, eller lige er startet med at fotografere under vandet. På kurset får du en kompakt og grundig fototeori og får ryddet ud i unoderne og vil til slut have et godt overblik over alle de elementer, du måske ikke er helt stærk på. Har du ikke taget billeder i længere tid, kan du også have glæde af kurset.

Kurset er ikke kameraspecifikt og du kan deltage med dit eget kamerasystem uanset hvilket et det er. Det er dog en fordel at have lidt erfaring med kameraets funktioner og knapper inden kursusstart, da kurset fokuserer mest på fototeori og ikke så meget på kamerateknik.

Forløb:

Vi starter med teori fredag den 6/5.2022 - klokken 17.00, og slutter søndag eftermiddag d. 8/5.2022 Der dykkes både lørdag og søndag formiddag og efterfølgende evalueres billeder i teorilokalet. Lars vil stå for både den teoretiske undervisning og for praktisk coaching og styre dig igennem hele forløbet.Kurset gennemgår:

* Basal fototeknik (kamera, lys, komposition, planlægning)

* Udstyr til brug af uv. fotografering, samt gennemgang af dit kameraudstyr

* Logistik og håndtering af filer

* Let efterbehandling, tagging og gennemgang af Adobe Lightroom Classic

* Evaluering af billeder

* Individuelle spørgsmål

 

Der er kort til dykkestedet og derfor god tid til personlig evaluering. Kurset har desuden en god del fleksibilitet, og hvis der er mange spørgsmål inden for et bestemt emne, vil dette blive gennemgået.

Dykning under kurset: Lørdag og søndag dykkes der på et lokalt dykkested og du skal selv medbringe dykkeudstyr, uv. kamera og laptop. Vi arbejder i Lightroom Classic, som kan hentes i gratis prøveversion på Adobe.com (hvis du har et andet program du hellere vil bruge, er det OK, men så vil feedbackmulighederne være begrænsede)

Alt software skal være installeret, samt kamera og dykkeudstyr være afprøvet inden kursusstart...!Om Lars:

Lars er oprindeligt uddannet Studiofotograf og Grafonom, fra den Grafiske Højskole i København. Han har dykket i mere end 30 år, heraf mere end 25 år med kamera.

Han har i den del år været daglig leder af Skandinaviens største undervandsmagasin; DYK, men driver og ejer i dag virksomheden FOTOGRAFIT.eu, som sælger undervandsfotoudstyr til hele Europa. Han har undervist i foto, siden han var ganske ung og afholdt undervandsfotokurser i Norge i de sidste 15 år.

Tilmelding: Pris NOK 2.895,-

For tilmelding eller spørgsmål: www.prodykkoslo.no

Frist for tilmelding: Not yet determained

Udstyrsleje og luftfylding betales separat under kurset.

Instagram @prodykkoslo