UV. Fotoworkshop Slettaa

UV. Fotoworkshop Slettaa Dykkerklub

 

Date: 22th- 24th April 2022

Start: Freday 17.00

Slut: Søndag 

 

Pris: NOK 2.895,-

Course given in Danish

Photography CourseUV. Fotoworkshop med Lars Kirkegaard

Afholdes hos Slettaa Dykkerklub

Deltag i Nordens mest succesfulde fotoworkshop med Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT. Kurset er målrettet dig, der gerne vil i gang, eller lige er startet med at fotografere under vandet. På kurset får du en kompakt og grundig fototeori og får ryddet ud i unoderne og vil til slut have et godt overblik over alle de elementer, som måske i lang tid har været en gåde for dig. Har du ikke taget billeder i længere tid, kan du også have glæde af kurset.

 

Forløb:

Vi starter med teori fredag den 22.04.2022 - klokken 17.00, og slutter søndag eftermiddag d. 24/4. Der dykkes både lørdag og søndag formiddag og efterfølgende evalueres billeder i teorilokalet. Lars vil stå for både den teoretiske undervisning og for praktisk coaching og styre dig igennem hele forløbet.Kurset gennemgår:

* Basal fototeknik (kamera, lys, komposition, planlægning)

* Udstyr til brug af uv. fotografering, samt gennemgang af dit kameraudstyr

* Logistik og håndtering af filer

* Let efterbehandling, tagging og gennemgang af Adobe Lightroom Classic

* Evaluering af billeder

* Individuelle spørgsmål

 

Der er kort til dykkestedet og derfor god tid til personlig evaluering. Kurset har desuden en god del fleksibilitet, og hvis der er mange spørgsmål inden for et bestemt emne, vil dette blive gennemgået.

Dykning under kurset:

Lørdag og søndag dykkes der på et lokalt dykkested og du skal selv medbringe dykkeudstyr, uv. kamera og laptop. Vi arbejder i Lightroom Classic, som kan hentes i gratis prøveversion på Adobe.com (hvis du har et andet program du hellere vil bruge, er det OK, men så vil feedbackmulighederne være begrænsede)

Alt software skal være installeret, samt kamerahus og dykkeudstyr være afprøvet inden kursusstart...!!!Tilmelding: Pris NOK 2.895,-

For tilmelding eller spørsmål send e-post eller ring til: anne.mari@haugnett.no tlf. 99 24 21 83

Frist for tilmelding og betaling 31.mars

Betaling via faktura til Slettaa Dykkerklubb, sendes ut etter tilmelding.

Evt. Utstyrsleie og luftfylling betales separat under kurset.

For praktiske opplysninger se vedlegg

 

Instagram @slettaadykkerklubbPraktiske opplysninger:

Slettaa dykkerklubb sitt klubbhus ligger sentralt i Haugesund, 10 min. gangavstand til sentrums hoteller og butikker. Parkering rett utenfor klubbhuset. Adresse: Smedasundet 118, 5523 Haugesund Det er mulig å fylle både luft og nitrox eller leie flasker og utstyr. Her finner du Priser for luftfylling og leie av utstyr. Nærmeste hotell er Sure Hotell Nærmeste camping, Haraldshaugen camping

Ellers er det er mulighet for enkel overnatting på madrass i et felles loftsrom på klubbhuset. Sengetøy/sovepose/pute må medbringes.

Klubbhuset er godt utstyrt med fullt utstyrt kjøkken og bad med dusj og toalett.

Nb! Det er ingen wifi på huset.