Velkommen til Ikelite

 


Det er med stolthed og stor glæde at vi, her i FOTOGRAFIT, kan sige velkommen til Ikelite, som vi har overtaget salg og distrubution af pr. 1/12-2020

Samtidig vil vi gerne sig pænt tak til Ole Skjærbæk / Danish Divers, for det gode samarbejde henover årene og for den gode støtte her i startprocessen med at få startet produkterne op.

Mange varenumre
Ikelite's  produktportfolie er pt. på mere end 600 varenumre og det kommer selvfølgelig til at tage et stykke tid inden vi har fået alt tastet ind og behandlet billeder - samt lavet kit-pakker og fået styr på de mange kombinationsmuligheder.

Vi er danske
FOTOGRAFITs hjemmeside er på hhv. engelsk og tysk, selvom vi er et pæredansk firma, så er størstedelen af vores salg uden for Danmarks grænser og vores hjemmeside er derfor ikke på dansk.

Vi kender Ikelite godt
Vi glæder os over arbejdet og Ikelite er selvfølgelig ikke helt fremmed for os. Vi har selv haft adskillelige Ikelite huse henover årene og kender allerede langt størstedelen af varerne.

Velkommen til de nye kunder
Vi glæder os til at hjælpe gamle og nye kunder med spørgsmål og køb af Ikelite og håber alle nye kunder vil benytte lejligheden til at kontakte os og høre lidt om hvem vi er og hvordan vi kan hjælpe.


Mvh

FOTOGRAFIT TEAM

 

/ Lars Stenholt Kirkegaard
Ejer & Undervandsfotonørd