JULE DEMO DAG

Lørdag d. 10/12 - kl. 11.00 - 16.00
Adresse: Langdalsvej 46, 1 - 8220 Aarhus

 

KOM TIL:

Inspirerende demos & foredrag

DEMO  -  snoot fotografering (ved Tina Hindal)
DEMO  -  Pro-videografering (ved Christian B. Hvidt / Naturfocus)
BOG SIGNERING: René B. Andersen
(demo fra 11.00-14.00)


FOREDRAG:
René B. Andersen (se beskrivelse herunder)
Ingvar Eliasson (se beskrivelse herunder)
Lars Kirkegaard (se beskrivelse herunder)
(foredrag fra 14.00-16.00)
 

GØR EN GOD HANDEL:
Vi sælger ud af DEMO modellerne
Networking og fotosnak
Gå på jagt i rodekasserne og find guldet!
Kom og se alt det nye grej
Kom og mød de nye staffere på kontoret

***

Det bliver sjovt - og jeg har igen inviteret godtfolk fra ind & udland.
Der er julegodter og juleknas i køkkenet.
I år har vi lånt genboens store fotostudio, så vi kan klemme "lidt" flere tilskuere ind til foredragene. (Ubegrænset plads! :-)

***

Glædelig jul

/ Lars & FOTOGRAFIT-teamet

 
FOREDRAGSHOLDERE:


'René B. Andersen

René er netop sprunget ud som forelægger og forfatter med sit nye værk:
"Legends Beneath the Waves - Scandinavia" som han udgiver sammen med amerikaneren: Andrew Marriott.
Bøgerne indeholder 15 års dykning og fotografering i Skandinavien og er en "Tour de Force" igennem noget af det bedste koldt-vandsdykning der findes.

Vi benytter julearrangementet til at lancere bogen, samt til at invitere René til huse, for at signere bøger, samt holde et spændende foredrag, baseret på sine fotografier og hvordan i alverden det er muligt at lave sådan nogle billeder som han gør.
(og om det er værd at skulle tage 6-timers eko for at få det helt rigtige bilede?) ;-)

 


 

Ingvar Eliasson

Ingvar er formand for det svenske dykkeforbunds fotoudvalg.
Man kan sige, at han i de senere år har grundigt revolutioneret og nytænkt hele deres system og dermed genskabt en grobund for alle de svenske undervandsfotografer. Meget imponerende.
Men han er også selv en fantastisk garvet og dygtig undervandsfotograf.

Ingvar Eliasson, Dykarklubben Delfinen, Helsingborg, Sverige.
Ingvar har beskæftiget sig med forskellige former for fotografering siden 70'erne og med mere seriøs undervandsfotografering siden 2001. Han har lavet langt over 2000 kameradyk og nået at både afholde og arrangere en række UV-fotoudstillinger.

Han synes også, det er sjovt at skabe betingelser for, at fotointeresserede dykkere kan mødes og udvikle sig sammen – måske fordi han selv synes, han har haft så meget glæde og udbytte af sådanne arrangementer i sin egen udvikling. Derfor har han været med til at organisere en lang række workshops i UV-fotografering siden 2005. Han har desuden deltaget i mange seminarer om UV-fotografering på forskellige dykker- og udendørsmesser, og har desuden deltaget som fotolærer på en række UV-fotosafarier, for eksempel i Det Røde Hav.

Siden 2008 har han været involveret i det svenske sportsdykkerforbunds UV-fotoudvalg, hvor han i dag er formand.

Ingvar vil fortælle om nogle udfordringer inden for UV-fotografering, især hvad angår komposition og lys, herunder nogle konkrete tekniske tips.

Han vil holde sit oplæg på engelsk.

 


LARS STENHOLT KIRKEGAARD

Som altid starter jeg festen...
Og i år har jeg blot en hurtig intro af dagens talere og en gennemgang af hvad der rører sig på markedet af nyt udstyr og nye tendenser.

 


 

CHRISTIAN B. HVIDT

Jeg mødte første gang Christian ved et møde afholdt af det produktionsselskab som stod bag DR´s store TV-serie: "Vilde Vidunderlige Danmark".
Vi var begge inviteret som potentielle undervandsfotografer til nogle af seriens mange undervandsdyreoptagelser og jeg husker at jeg tænkte, at her var der godt nok mange nørder til stede!
Men Christian var en helt særlig én af slagsen... han er noget nær ekspert på RED kameraer og teknikken bag og han har adskillelige RED kameraer på hylderne derhjemme.
Han er én jeg ringer til, når jeg har brug for en nødline og han har altid en god eller kreativ løsning klar i ærmet.
Han driver til dagligt firmaet Naturfocus og har lavet et utal af naturserier, herunder masser af ting under vand. Han har en stor kasse af et Nauticamhus, med næsten alt hvad der findes at optiker og porte og har du lyst til at få et lille indblik i hvad der skal til for at lave optagelser på højt plan - så skal du komme og se hvad han har med i tasken og kan fortælle af gode historier.

 

 


 


TINA HINDAL

Tina behøver nok ikke nærmere præsentation. Hun er blevet (anner-) kendt i hele uv-fotomiljøet for hendes fantastiske billeder og altid store hjælpsomhed. Hun er en keeper og rigtig gode dykkemakker og det eneste der irriterer mig er at hun ofte stikker af med bedre resultater end jeg, når vi er ude at fotografere.
Tina har dykket i lige så mange år som jeg og har et enormt undervandskatalog i sin dykkebaggage, men hen hun har kun fotograferet i en kort årrække. Faktisk startede hun fotokarrieren efter en juledemodag hos FOTOGRAFIT for nogle år siden. Først med et lille acrylhus, så ét mere - og derfra tog det fart. Hun så at dette lige var hvad hendes dykning havde brug for og hun gav den gas og satte sig på rekordtid ind i alt hvad der findes af teknik og fotonørderi... (vi har godt nok drukket mange kopper kaffe i kontoret).
Tina har fra start eksperimenteret sig til gode resultater og for tiden bruger hun en masse energi på at afprøve nye fototeknikker.
Hun kommer og DEMO´er noget om snootfotografering, som hun gør virkelig godt, men kan også sagtens lokkes til at vise noget om lukkertid, blænder, og ISO - samt måske nogle af de hemmelige projekter hun har gang i.